Door het bloed van Jezus ontvang je vergeving

Het offer dat Jezus bracht is eenmalig, volmaakt, absoluut en universeel. Al jouw zonden werden samengeperst in die ene beker die Jezus voor jou heeft leeggedronken. Als jij gelooft dat Jezus dit deed om jou te redden, ga je ervaren dat er goddelijke kracht is ‘in het bloed van het Lam’ en dat al jouw zonden op een bovennatuurlijke wijze van je worden weggenomen.

Als je eens wist hoe graag God jouw zonden wil vergeven! Hij houdt oneindig veel van je en heeft hemel en aarde bewogen om de relatie met jou te herstellen. Zijn vergeving kent geen grenzen! Wat er ook is gebeurd, waar je ook vandaan komt, hoe ernstig je ook gezondigd hebt: God staat klaar om jou als zijn kind in zijn armen te nemen en jou je zonden te vergeven21 .

Wat kun je God geven die alles heeft geschapen? Het mooiste dat je Hem kunt geven is je levensbeker gevuld met jouw zonden. Dan is Jezus niet voor niets gestorven. Bid met mij het gebed voor het wonder van vergeving:

Vader in de hemel,
 
Ik weet dat ik vergeving van mijn zonden nodig heb om mijn relatie met U te herstellen. Ik geloof in het offer dat Jezus ook voor mij heeft gebracht. Ik belijd al mijn zonden en geef zo mijn levensbeker aan Jezus. Hij heeft mijn zonden gezien, Hij heeft mijn zonden geproefd. Dank U, Here Jezus, dat U mijn beker hebt leeggedronken en dat ik mag ervaren dat al mijn zonden zijn vergeven en dat ik gereinigd ben door uw kostbaar bloed.
 
Amen

Vorige Volgende
Bekijk alle afbeeldingen

adminDoor het bloed van Jezus ontvang je vergeving