Het bloed van Jezus verlost je van elke aanklacht

De boze heeft niet langer het recht om je aan te klagen. Jezus heeft aan het kruis elke aanklacht en elke veroordeling gedragen waardoor jij bent vrijgesproken! Jezus neemt jou mee in zijn overwinning en geeft jou de volmacht om in zijn naam de duivel het zwijgen op te leggen als hij je aanklaagt. Hij heeft jou op overwinningsgrond geplaatst! Bid met mij het gebed voor het wonder van verlossing:

Vader in de hemel,

Ik verlang ernaar dat elk wonder van het kruis mag plaatsvinden in mijn leven. Ik geloof dat Jezus mijn strafblad aan het kruis heeft genageld. De duivel heeft niet langer het recht om mij aan te klagen. Ik hoef niet langer gebukt te gaan onder het juk van aantijgingen, (valse) beschuldigingen en schuldgevoelens.
Dank U wel dat U mij de autoriteit hebt gegeven om tegen de duivel te zeggen: ‘Door het bloed van het Lam en door het woord van mijn getuigenis ben je overwonnen. Al mijn zonden zijn door God vergeven. Ik laat mij niet langer door jou aanklagen en beschuldigen. Ik ben gereinigd, geheiligd en gerechtvaardigd door het bloed van de Here Jezus. Er is geen veroordeling voor hen die in Christus Jezus zijn!’
Dank U wel voor het wonder van het kruis, dat ook ik verlost ben van de aanklacht van de boze en dat U mij aanvaardt als uw geliefde kind.

Amen.

Vorige Volgende
Bekijk alle afbeeldingen

adminHet bloed van Jezus verlost je van elke aanklacht